TorroVolleybal is volleybal voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud! Op spelenderwijs worden deze kinderen voorbereid op het prachtige volleybal spel. Vanuit de leerlijnen van het Basisonderwijs is er in het seizoen 2011-2012 een lessenserie uitgeschreven speciaal voor deze leeftijd. Spelenderwijs leren kinderen met de bal om te gaan. Plezier hebben staat zeker voorop in de trainingen.

De Torro's worden begeleid door deskundige trainers. De groep zal uit maximaal 12 kinderen bestaan waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor alle kinderen.
De hoofdtrainster is Caroline van Rooijen. Zij is CMV-trainster bij Taurus en heeft verschillende diploma's behaald; VT1 en VT2, Bewegingsonderwijs in het basisonderwijs en het Pabo-diploma. Nicole, een enthousiaste moeder die zelf ook volleybalt, assisteert dit seizoen bij de Torro's  

Wij trainen op woensdagmiddag van 16:15 t/m 17:00 uur in de achterste unit van de sporthal De Kruisboog.

Uw kind mag één keer gratis mee doen om te kijken of uw kind het leuk vindt.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Caroline van Rooijen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u een beetje sfeer proeven? Bekijk dan het promotiefilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=yXwNQ9_ikj0&list=HL1378841883