We vinden het erg jammer als je het lidmaatschap van TAURUS wilt opzeggen, maar als je het zeker weet dan kan je door middel van het opzeggingsformulier, dat je onderaan dit bericht als pdf kan openen, het lidmaatschap opzeggen. Het volledig ingevulde formulier kun je opsturen naar het adres dat op het formulier staat vermeld. Een mailtje of andere manieren van opzeggen worden niet in behandeling genomen.

Bij (tijdige) opzegging van het lidmaatschap, schriftelijk bij de ledenadministratie wordt de machtiging automatisch stopgezet. De afmelding geven wij dan door aan de Nevobo. Afmelding is alleen mogelijk per 1 juli met een opzegtermijn van 1 maand. Is de opzegging na 1 augustus dan blijft de speler in de ledenadministratie actief en is een overschrijving naar een andere club niet mogelijk. Je blijft na het verstrijken van de opzegtermijn lid van Taurus en bent contributie verschuldigd. Zie hiervoor ook de statuten van de volleybalvereniging Taurus.
Tabel voor jeudgleden

Definitieve opzegging Eerste halfjaar Tweede halfjaar
Voor 1 augustus € 0,- € 0,-
Na 1 augustus voor 31 december Contributie verschuldigd € 0,-
Na 31 december Contributie verschuldigd Contributie verschuldigd

Tabel voor senioren

Definitieve opzegging Eerste halfjaar Tweede halfjaar
 Voor 1 augustus € 0,-  € 0,- 
 Na 1 augustus Contributie verschuldigd  Contributie verschuldigd 

Wees je er wel van bewust dat je bij opzegging/overschrijving naar een andere vereniging tijdens het lopende seizoen (juli t/m juni) contributie verschuldigd. (zie bijgevoegde tabel).

Voor verdere vragen kun je onze ledenadministrateur Mathilde Hissink benaderen via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opzeggingsformulier.pdf