Taurus kleding
Volleybalvereniging Taurus heeft met Eilers Sport BV een afspraak met betrekking tot leveren van kleding en volleybalartikelen, zoals ballen, van het merk Mikasa. Er is er voor gekozen dat alle competitiespelende teams dezelfde kleurstelling dragen zodat Taurus hierdoor herkenbaar is. Door middel van het Taurus logo op het shirt wordt dat nog extra benadrukt.

Uiteraard worden de wedstrijdshirts met cijfers (voor en achter) geleverd. De nummering van het wedstrijdshirt wordt door de vereniging Taurus uitgegeven.

Wedstrijdshirts minicompetitie
De mini wedstrijdshirts worden op basis van lease gebruikt door de mini leden. Dat wil zeggen dat er halfjaarlijks een bedrag van € 10,- extra wordt geïnd bij de incasso van de contributie.
Bij vermissing of aantoonbare beschadiging moet er een nieuw wedstrijdshirt worden aangeschaft en wordt een bedrag van € 56,- in rekening gebracht en via incasso geïnd van het rekeningnummer, bekend bij Volleybalvereniging Taurus.

Kleding toernooi mini's
De toernooi mini's hebben een shirt met logo en nummering gekregen van de vereniging. Daarbij geldt dat bij vermissing of aantoonbare beschadiging er een nieuw shirt moet worden aangeschaft. Er wordt dan een bedrag van € 20,- in rekening gebracht. Dit wordt via een incasso geïnd van het rekeningnummer, bekend bij Volleybalvereniging Taurus

Passen kleding
Om er zeker van te zijn de juiste maat te bestellen is er de mogelijkheid om te komen passen. Dit staat ook vermeld op de webshop.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor het maken van een afspraak.

Taurus Webshop

Binnenkort is er een Taurus webshop waar alle wedstrijdkleding en trainingskleding te bestellen is. Kijk eens in de webshop naar het aanbod. Heb je vragen hierover mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Wil je wedstrijd- / trainingskleding of andere artikelen bestellen, ga naar de Taurus webshop