Taurus is een vereniging met een groot aantal actieve leden. Er wordt zowel topsport als breedtesport bedreven bij de senioren en jeugd. Verder zijn er nog vele recreanten actief bij Taurus. Zo zijn er uitgebreide trainingsmogelijkheden, diverse toernooien, deelname aan competities en een eigen sportcafe.
 
Senioren - Competitie
Taurus heeft ca. 8 dames- en 8 herenteams in de seniorencompetitie, spelend van Topdivisie tot en met de 4e klasse. Daardoor is voor iedere volleyballer wel een geschikt team te vinden. Er wordt gezocht naar evenwichtige teamsamenstellingen, zodat het inpassen van jeugdspelers goed mogelijk is.

Jeugd
Bijna alle jeugdspelers spelen ook competitie en met veel succes. Door een goede begeleiding van veelal gediplomeerde trainers is in de afgelopen jaren een hoog peil bereikt. Hierdoor kunnen de seniorenteams een goede keuze maken uit het aangeboden talent, en de jeugdspelers kunnen zich op ieder niveau verder ontwikkelen.

Mini-teams
Speciaal voor de jongsten van 4-12 jaar is het mini-volleybal ontwikkeld. Dit is een goede start van het volleybal. Middels diverse spelvormen wordt, beginnend bij eenvoudig gooien en vangen, het volleybal uitgebouwd tot 4 tegen 4 mini-volleybal bij de oudste kinderen. Wilt u meer informatie over minivolleybal (CMV) klik dan op Informatie CMV

Senioren - Recreanten
Bij Taurus wordt op een aantal avonden per week ook recreatief gevolleybald. Er zijn heren-, damesteams en gemengde teams. Op deze trainingen ligt de nadruk op het lekker volleyballen. De trainers geven vaak ook een technische training om de volleybaltechniek te verbeteren.

Bij vragen kunt u altijd het contactformulier invullen. U vindt dit door hier te klikken