Bij het runnen van een sportvereniging komt veel kijken. Er moet van alles worden georganiseerd en ook moeten er faciliteiten voor handen zijn om de sport te kunnen spelen. Bij VOLLEYBAL is dat niet anders: er is een zaal nodig, middelen en nog vele dingen nodig om te spelen.

Kosten:
In eerste instantie is er een grote kostenpost in de huur van de accommodatie. We hebben de beschikking over een mooie sporthal. Er kan op hoog niveau worden getraind en gespeeld.
Voor het gebruik van de sporthal moeten we huur betalen aan de gemeente en om te volleyballen is relatief veel materiaal nodig.
Denk hierbij aan netten, ballen, ballenkarren etc. Dit zijn kostbare onderdelen, die wel noodzakelijk zijn voor het trainen en spelen van het spelletje.
 
Sponsoring:
Voor de ontwikkeling van de jeugd, de breedtesport en de topteams zijn onder andere veel gekwalificeerde trainers nodig en moeten veel uren zaalruimte gehuurd worden. Taurus is een financieel gezonde vereniging, maar om jarenlang op hoog niveau te spelen, is steun van het bedrijfsleven onontbeerlijk. Taurus heeft een goede band met bedrijven in de gemeente en de regio maar steun van nog meer bedrijven kunnen wij goed gebruiken; bedrijven die onze ambities delen en met ons het volleybal bij Taurus willen versterken. De vereniging kan door haar regionale en landelijke bekendheid veel voor sponsors betekenen. "Met elkaar, voor elkaar" is ook ons motto in de relatie met onze sponsors. Sponsors van Taurus
• ondersteunen het topvolleybal in Nederland, en specifiek in Houten en de regio Utrecht,
• ondersteunen de volleybalopleiding van talentvolle jeugd in Houten en omgeving, en
• bouwen mee aan een club waar iedereen met plezier kan volleyballen.
Voor nadere informatie of een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met de penningmeester via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overzicht alle sponsoren