Club van 100
De club van 100 bestaat uit een groep mensen die TAURUS een warm hart toedragen. De leden steunen Volleybalvereniging Taurus met een jaarlijkse bijdrage van € 50,-. De leden, van de club van 100, komen 2 of 3 maal per jaar bij elkaar. Van het geld, kunnen doelen binnen de volleybalvereniging TAURUS worden gefinancieërd.

Door ondertekening van het Aanmeldformulier geeft u toestemming aan Taurus om jaarlijks een bedrag van € 50,- van uw rekening af te schrijven wegens lidmaatschap van de club van 100.
Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Met welke naam wilt u op het bord van de Club van 100 staan:- Lidmaatschap is uitsluitend mogelijk op persoonlijke titel;
- U ontvangt de clubkaart van Taurus;
- Lidmaatschap club van 100 loopt per kalenderjaar van 1 januari t/m 1 januari;
- Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk en moet voor 1 november bij de penningmeester binnen zijn. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Vereningslid
Verenigingsleden, vaak ook oud leden, zijn mensen die Taurus ook een warm hart toedragen. De verenigingsleden steunen de Volleybalvereniging Taurus met een jaarlijkse bijdrage van € 28,- Van dit geld, kunnen doelen binnen de volleybalvereniging TAURUS worden gefinancieërd

Door ondertekening van het Aanmeldformulier geeft u toestemming aan Taurus om jaarlijks een bedrag van € 28,- van uw rekening af te schrijven wegens het zijn van een donateur van Taurus.
Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

- U ontvangt als verenigingslid de clubkaart van Taurus.
- Lidmaatschap verenigingslid loopt van 01 augustus t/m 31 juli
- Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk en moet voor 01 juni bij de penningmeester binnen zijn. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 

Aanmeldformulier.pdf