Rabobank TAURUS Volleybalschool
Volgend seizoen (2015-dsc 0022 20372016) gaat de Rabobank TAURUS Volleybalschool door met trainingen op de zondagochtend!

Voor BC-jeugd (leeftijdsindicatie: geboren tussen 1-10-1999 en 30-09-2002)
Ons doel is om voor volgend jaar qua niveau homogene groepen van 10-12 spelers op te zetten, zodat een ieder die meedoet ook daadwerkelijk op zijn/haar eigen niveau de facetten van volleybal aangeboden krijgt.

Inhoudelijk zal in de trainingen ingegaan worden op technische, tactische en fysieke aspecten van het spel. Niet alleen staan de trainingen onder deskundige leiding, ook de top accommodatie en aanwezige video analyse apparatuur zullen het leerproces van de deelnemers versterken. Daarnaast zal er over de voortgang terugkoppeling plaats vinden tussen trainer en teamtrainer/ouders.

De trainingen worden gegeven door toptrainer Arnold van Ree (onder andere trainer bij het RTC Alkmaar en Pre-jeugd Oranje Meisjes). We schatten de kosten per kind op dit moment in op € 220,- voor een seizoen (24 trainingen van 2 uur). Ook spelers en speelsters van buiten Taurus zijn van harte welkom!

Op basis van de aanmeldingen gaan wij aan de slag met het samenstellen van de trainingsgroepen. De uitkomst hiervan is dus nog even afwachten. Aanmelden kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor D-jeugd (en jonge C-spe(e)l(st)ers),
Deze trainingen, ook op zondagochtend, zijn bedoeld voor kinderen, die niveau 5 of hoger spelen en graag beter willen leren volleyballen. Ook jonge C-spelers en speelsters zijn van harte welkom bij deze groep! In deze trainingen is veel individuele aandacht voor techniek. Voor komend jaar zullen de trainingen weer gegeven worden door Jan Vrerink, die zijn sporen met het trainen van de jongste spelers ruimschoots verdiend heeft. Maar komend jaar zal hij in blokken gaan werken met een andere ervaren trainer: Onno de Gans.


De kosten voor 1 seizoen met 22 trainingen van 2 uur gaan waarschijnlijk ongeveer € 150 per kind bedragen. Ook leden van andere volleybalverenigingen zijn van harte welkom! Aanmelden voor de volleybalschool kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.